fbpx

Baggrund

omos

Baggrund

Selected Alternatives er startet ud fra en filosofi om, at kunderne skal have bedst mulige vilkår for investering i alternativer til den bedst mulige pris. Vi vil i Selected Alternatives give investorerer adgang til investeringer der ellers ikke er adgang til. Vi er i stand til at udvælge de rette rådgivere indenfor de forskellige aktivklasser i alternative investeringer. Og vi er rigtig gode til det vi gør.

Dyre adgangsbarrierer
Rigtig mange alternative investeringer kræver store investeringsbeløb for at være med. 
Vil man eksempelvis være med i et solcelleprojekt eller et ejendomsprojekt, er det oftest som minimum 750.000 kr. og man investerer kun i et projekt. Når der kun investeres i ét projekt bliver risikoen højere, end hvis du investerer i mange forskellige projekter.

Vi tilbyder alternativet
Hos Selected Alternatives får man som investor, muligheden for at investere i projekter man ikke har adgang til på egen hånd. Dette kan lade sig gøre fordi Selected Alternatives er et investeringsfællesskab. Selected Alternatives investerer i både sol, vind, skov og infrastruktur, hvilket giver dig som investor en gylden mulighed for at sprede din risiko, fordi du ikke kun investerer i én aktivklasse, men flere aktivklasser på én gang.

Større spredning, lavere risiko
Du får større spredning og lavere risiko. Ved at vælge Selected Alternatives deltager du i et investeringsfællesskab og kan spare omkostninger og samtidig opnå en højere spredningseffekt for et lavere beløb. Du får et bedre afkast fordi du spreder din investering. Du bliver mindre sårbar fordi du får spredning indenfor aktivklassen.