Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

Selected Alternatives fondens succesfulde overtagelse af Theklavej

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med informationer og nøgletal om dine investeringsmuligheder gennem Selected Alternatives.
Phone

Selected Alternatives fonden skaber værdi i et udfordret marked

I marts 2024 overtog Selected Alternatives fonden ejendommen på Theklavej i Københavns Nordvest kvarter. Projektet startede tilbage i marts 2022, hvor vi lavede en aftale om at købe det færdige projekt, en såkaldt forward funding aftale. Overtagelsen af ejendommen markerer en afslutningen på et projekt, hvor vi har formået at navigere i et komplekst ejendomsmarked, der har oplevet fald på op til 20% på sammenlignelige ejendomme, og alligevel skabt værdi for vores investorer. 

Theklavej-projektet startede som en tom grund, men er nu en fuldt opført ejendom med 31 delevenlige lejligheder og gode fælles faciliteter for ejendommens beboere, herunder en skøn tagterrasse. Theklavej-projektet er resultatet af et godt og effektivt samarbejde med udvikleren på projektet, Crescendo. Et projekt i den størrelsesorden vil sjældent foregå uden udfordringer, og dette var også tilfældet for Theklavej. For eksempel gik den udpegede entreprenør konkurs, men takket være hurtig og god håndtering samt Crescendos store netværk, fandt vi hurtigt en ny entreprenør, der kunne træde til og overtage konstruktionen, så projektet kunne fuldføres planmæssigt. 


Prisvenlige lejligheder til studerende i København

København oplever en stigende efterspørgsel på boliger, især fra studerende og unge mennesker, og hvert år strømmer tusindvis af studerende til byen. Men det københavnske boligmarked er presset og priserne høje, hvilket kan gøre det svært at finde et sted at bo. Den store efterspørgsel og de høje priser gør, at det er nødvendigt at kigge længere ud og kigge i udkanten af indre København. Knap 5 kilometer fra Rådhuspladsen ligger Københavns Nordvest kvarter. Det er et område, der i de senere år har oplevet en stor opblomstring med blandt andet en stor tilstrømning af lokalt erhvervsliv, men hvor de store prisstigninger på ejendomme endnu ikke er fulgt med. Med butikker, kontorfællesskaber og caféer kommer også ofte boliger, og dette ses også i Nordvest. Her er opførelsen af Theklavej et godt eksempel på, hvordan det er muligt at skabe attraktive og prisvenlige lejligheder til det yngre segment. 

Afkast på 2% trods modvind på ejendomsmarkedet

På trods af modvind på ejendomsmarkedet har Theklavej-projektet formået at levere et imponerende afkast på 2% over hele perioden. Dette skyldes flere faktorer, herunder at projektet blev købt som et udviklingsprojekt, hvilket gjorde det muligt at forhandle en attraktiv pris, der lå under markedsstandarden på købstidspunktet.

Selected Alternatives er stolte af at have stået i spidsen for et projekt, der kan være medvirkende til at løse boligudfordringerne for unge og studerende i København. Alle lejligheder er lejet ud, hvilket ikke kun er godt nyt for beboerne i ejendommen, der nu har fået et skønt hjem. Det er også et godt nyt for vores investorer i Selected Alternatives fonden, da projektet allerede har skabt afkast i et marked i modvind og har udsigt til at kunne levere solide afkast fremadrettet ved at gøre en forskel i et ellers presset boligmarked.


Delevenlighed og nye kvarterer: Theklavej følger trenden

Det er ikke kun i København, at det er problematisk for studerende og unge at finde et sted at bo i. I flere af verdens største byer, er det svært at finde boliger, der er til at betale for de studerende. Der er derfor stort fokus på, hvordan boligsøgningen kan løses innovativt. I blandt andet New York og London ses det, hvordan der i langt højere grad bygges boliger, hvor fællesarealerne fylder mere i ejendommene. Også i København, er der sket meget på boligmarkedet de sidste år. Her er helt nye bydele som Carlsberg Byen og Jernbanebyen vokset frem som følge af den enorme efterspørgsmål på boliger, og forvaltningen i København ønsker at bygge 40.000 nye boliger i København frem mod 2036.

Med byggeriet på Theklavej er Selected Alternatives fonden således på forkant med de trends, der i øjeblikket ses på boligmarkeder rundt om i verden, hvor delevenlighed og nye kvarterer vinder frem. Theklavej imødekommer den stigende efterspørgsel fra unge mennesker, der søger attraktive boliger i København.

Læs mere om Selected Alternatives fonden

Projektet på Theklavej er blot ét af de mange projekter, der er en del af Selected Alternatives fonden. I fonden findes en bred portefølje af alternative investeringer, der tæller ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur. 

Investorer i Selected Alternatives fonden får et stabilt forventet afkast med og lav korrelation til aktiemarkedet. Selvom fonden i sig selv ikke er grøn, har investeringerne ofte en grøn profil, som bidrager til den grønne omstilling. 

Selected Alternatives fondens risikoklassificering er på 6 ud af 7 i henhold til fondens Key Information Document (KID), og du kan læse dokumentet med central information på www.selectedalternatives.dk

Du kan læse mere om dine muligheder for alternativ investering gennem Selected Alternatives fonden her.

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med informationer og nøgletal om dine investeringsmuligheder gennem Selected Alternatives.
Phone

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group