Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Denne information er offentliggjort I overensstemmelse med Disclosureforordningen, som stiller krav til finansielle aktøreres oplysninger om integrationen af bæredygtighedsricisi.

Siden er senest opdateret 22. august 2023.

Artikel 3: Gennemsigtighed i forbindelse med politikker for bæredygtighedsricisi

Du kan læse om integrationen af bæredygtighedsrisici i investeringsbeslutninger herunder:

Sustainable investment policy

 

Artikel 4: Gennemsigtighed i forbindelse med negative bæredygtighedsvirkninger på enhedsniveau

Selected Alternatives Management ApS’ erklæring om hensyn til investeringsbeslutningers vigtigste negative indvirkninger på bæredygtighedsfaktorer m.m. kan læses herunder. Selected Alternatives Management ApS tager ikke højde for negative bæredygtighedsindvirkninger under henvisning til virksomhedens størrelse.

Selected Alternatives Management PAI Statement

 

Artikel 5: Gennemsigtighed i forbindelse med aflønningspolitikker vedrørende integration af bæredygtighedsrisici

Det er centralt for Selected Alternatives Management ApS’ aflønningspolitik, at unødvendig risikotagning undgås, også med hensyn til bæredygtighedsrelaterede risici. Enkelte nøglemedarbejdere modtager variabel aflønning, der er dog ikke specifik sammenhæng med bæredygtighedsrelaterede risici.

 

Artikel 6: Gennemsigtighed i forbindelse med integration af bæredygtighedsrisici

Selected Alternatives Management ApS forvalter på nuværende tidspunkt et finansielt produkt, som følger rapporteringskrav i artikel 6, der dermed falder under denne kategori, navnlig Selected Alternatives A/S. Integration af bæredygtighedsrisici for dette produkt følger vores politik for bæredygtige investeringer.

 

Artikel 7: Gennemsigtighed I forbindelse med negative bæredygtighedsvirkninger på finansiel produktniveau

Selected Alternatives Management ApS har ikke nogle finansielle produkter, der falder under denne kategori, hvilket ikke gør det relevant for Selected Alternatives Management ApS at give yderligere oplysninger i relation hertil.

 

Artikel 8: Gennemsigtighed i forbindelse med fremme af miljømæssige eller sociale karakteristika i oplysninger, der gives forud for indgåelse af en aftale

Selected Alternatives Management ApS har ikke nogle finansielle produkter, der følger rapporteringskrav i artikel 8, hvilket ikke gør det relevant for Selected Alternatives Management ApS at give yderligere oplysninger i relation hertil.


Artikel 9: Gennemsigtighed i forbindelse med bæredygtige investeringer i oplysninger, der gives forud for indgåelse af en aftale

Selected Alternatives Management ApS foretager investeringer for to finansielle produkter, der kun foretager bæredygtige investeringer og dermed følger/er underlagt rapporteringskrav i artikel 9. Selected Alternatives Management ApS’ oplysninger i henhold til artikel 9 i Disclosureforordningen er tilgængelige nedenfor.

Selected Regenergy A/S Pre-contractual disclosure

Selected Regenergy VSO A/S Pre-contractual disclosure

 

Artikel 10: Gennemsigtighed I forbindelse med fremme af miljømæssige eller sociale karakteristika og med bæredygtige investeringer på websteder

Selected Alternatives Management ApS har to produkter, Selected Regenergy A/S og Selected Regenergy VSO A/S, der er omhandlet i Disclosureforordningens artikel 9. Du kan læse mere om de bæredygtighedsrelaterede oplysninger vedrørende Selected Regenergy A/S og Selected Regenergy VSO A/S herunder.

Selected Regenergy A/S Website disclosure

Selected Regenergy VSO A/S Website Disclosure

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group