Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

Vores tilgang

Ved grundig udvælgelse og gennemgang af hver enkelt investering, sikrer vi adgang til højkvalitets investeringsprojekter. Læs mere om vores tilgang og holdet bag nedenfor.

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med informationer og nøgletal om dine investeringsmuligheder gennem Selected Alternatives.
Phone

Sådan finder vi de bedste alternative investeringer

Screening af markedet

Selected Alternatives A/S er hele tiden på udkig efter investeringsmulig­heder, der passer ind i den langsigtede strategi, og som kan bidrage med et tilfredsstillende afkast og supplerer den eksisterende porteføljes egenskaber. Investeringsprocessen starter med en screening af markedet for attraktive investeringsmuligheder inden for alternativer. Vi kan her trække på et professionelt netværk af erfarne investeringsfolk, der præsenterer de mest attraktive muligheder og projekter for Selected Alternatives Management ApS. Disse projekter kan både være offentligt kendte projekter, men det kan også være projekter, der kun tilbydes Selected Alternatives A/S. Projekternes attraktivitet vurderes både individuelt og i forhold til samspillet med de øvrige investeringer i Selected Alternatives A/S.

Grundig analyse

Hvis casen virker interessant efter den indledende screening, starter vi et omfattende analysearbejde, hvor projektets forudsætninger analyseres og vurderes. I denne fase har vi specifikt fokus på økonomiske parametre som indtjeningspotentiale, driftsomkostninger og finansiering. Disse parametre holdes op mod aktivets indkøbspris og forventninger til en salgspris. Der er i denne fase stort fokus på forståelsen og kvantificeringen af relevante risici.

Due Diligence

Hvis de økonomiske forudsætninger vurderes attraktive, afholdes der et Due Dilligence-møde med projektudbyderen. Det vil sige et møde, hvor vi vurderer parametre som udbyderens organisation, erfaring og kompetencer i forhold til sourcing og styring af projektet. Vi vil naturligvis også spørge ind til de økonomiske forhold for projektet.

Stærk forhandling

I sidste fase går vi ind i en forhandling af vilkår med projektudbyder. Da vi er mange sammen og kan investere for betydelige beløb gennem vores ”indkøbsforening”, kan vi opnå bedre vilkår end ved individuel investering. Når betingelserne er forhandlet på plads, udarbejdes en analyse og beskrivelse af projektets økonomiske forhold, der præsenteres i en skriftlig indstilling for Selected Alternatives A/S bestyrelse.

Erfarne kræfter bag hver enkelt investering

Hos Selected Alternatives har vi mange års erfaring i at udvælge attraktive og unikke investeringsmuligheder til private investorer. Mød nogle af vores nøglemedarbejdere nedenfor.

Frederik William Hoff, Investment Director

Frederik er Investment Director hos Selected Alternatives, hvor han er ansvarlig for direkte investeringer. Han har over 10 års erfaring med international M&A med speciale i grønne investeringer, og han har tidligere været med til at oparbejde investeringsfonden Nordic Solar.


+10 års erfaring med med alternative investeringer

Tidl. Senior Investment Manager hos Nordic Solar

MSc. in International Business & Politics

Bertel Rasmussen, Head of Investments

Bertel er Head of Investments i Selected Advice, hvor han er ansvarlig for analyseafdelingen. Han har tidligere været Partner og Chef for investeringsafdelingen i konsulenthuset Kirstein A/S, hvor han havde ansvaret for at rådgive institutionelle investorer omkring investeringsstrategi og udvælgelse af kapitalforvaltere.

+15 års erfaring fra den finansielle sektor

Tidl. Partner og Chef for Manager Selection hos Kirstein

MSc. in Economics

Torben Degn, CIO

Torben er Chief Investment Officer hos Selected Group. Han har tidligere været CEO hos Woodman Asset Management, og senest CEO hos Acres, som beskæftiger sig med ejendomsinvesteringer i norden og investment management.

+20 erfaring fra den finansielle sektor 

Tidl. CEO hos Acres Investment Management

MSc. in Finance & Accountancy 

Tonny Elsberg, Partner Selected Group

Tonny er Partner hos Selected Group, hvor han blandt andet beskæftiger sig med den daglige drift. Derudover har han tidligere været Partner i Clearhaus og finans og fondschef hos Sparekassen Kronjylland. Samlet set har han over 25års erfaring inden for den finansielle sektor.

+25 års erfaring fra den finansielle sektor

Tidligere Partner i Clearhaus og CIO & CFO hos Sparekassen Kronjylland

HD Finance

Det siger vores kunder (Skjules til vi har nogle citater)

Åben for investering

Som investor kan du både investere i en bred portefølje af alternative investeringer med stabile afkast, stor diversificering og lavere risiko, eller du kan investere direkte i unikke enkeltprojekter, hvor både afkast og risiko ofte er højere. Få et overblik over dine muligheder nedenfor.

Se investeringsmuligheder

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group