Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

RegEnergy

Newsroom

Få tilsendt materiale med det samme
Få tilsendt en brochure med nøgletal og informationer om denne investeringsmulighed direkte i din indbakke.
Phone

EQT Foundation investerer i WA3RM

Pressemeddelelse - 16. juni 2022

EQT Foundation foretager en investering i den Malmø-baserede virksomhed WA3RM AB. EQT Foundation støtter virksomheder og nonprofit-organisationer i den tidlige fase og giver mulighed for iværksætteri, der gør en forskel. WA3RM er førende inden for udvikling og finansiering af cirkulære og biobaserede aktiviteter i industriel skala til genanvendelse af affaldsstrømme som f.eks. affaldsvarme. I forbindelse med investeringen tiltræder Adam Harlang Meyer, direktør, EQT, som nyt bestyrelsesmedlem i WA3RM AB.

– Vi er meget glade for at begynde at samarbejde med EQT Foundation om at videreudvikle WA3RM. Som en virksomhed med indflydelse er det vigtigt at have stærke ejere, der deler vores passion for innovative løsninger i stor skala inden for bæredygtighed, siger Thomas Parker, CEO for WA3RM AB.

– EQT Foundation ser frem til at støtte udviklingen af industriel symbiose gennem vores investering i WA3RM. Det er ikke kun absolut nødvendigt at forbinde industrielle processer og udnytte kulstof i cirkulære systemer, men det er også en enorm mulighed. Kuldioxid udgør kun en eksistentiel risiko, når det frigives i for store mængder til atmosfæren. Vi er overbevist om, at industriel symbiose vil spille en vigtig rolle i forbindelse med reduktion af CO2-emissioner, og vi ser frem til at hjælpe WA3RM med at nå kommerciel skala og følge realiseringen af deres stærke projektportefølje,” siger Cilia Indahl, CEO for EQT Foundation.

WA3RM AB har for nylig rejst 20 mio. EUR til at investere i projekter til genanvendelse af industrielle restprodukter som f.eks. spildvarme og kuldioxid gennem WA3RM’s fondsledelsesselskab WA3RM Fund Management AB. Investeringen i fonden, WA3RM Regengergy Developer Fund I, blev foretaget af det førende danske investeringsselskab Selected Alternatives A/S.

WA3RM’s første projekt er i forbindelse med BillerudKorsnäs’ fabrik i Frövi uden for Lindesberg, hvor WA3RM AB vil investere ca. 1,3 mia. Når produktionen starter i sidste del af 2023, vil den 21 hektar store enhed producere op til 8.000 tons tomater og 4.000 tons rejer om året og ansætte 220 personer i fødevareproduktion og distribution. Der er planer om yderligere projekter under WA3RM Regenergy Developer Fund I.

Læs den originale artikel her

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group