Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

RegEnergy

Newsroom

Få tilsendt materiale med det samme
Få tilsendt en brochure med nøgletal og informationer om denne investeringsmulighed direkte i din indbakke.
Phone

WA3RM styrker projektorganisationen med flere udviklingsingeniører

Udgivet den 6.oktober 2022

WA3RM befinder sig i en hurtig vækstfase med flere cirkulære projekter i industriel skala under udvikling og opførelse. For at styrke projektorganisationen yderligere ansætter WA3RM to erfarne udviklingsingeniører. Marie-Pierre Echavidre vil drive projektudvikling inden for industriel genanvendelse, og Oliver Ottvall vil arbejde med projektudvikling inden for akvakultur.

– Jeg er meget glad for at kunne byde Marie-Pierre og Oliver velkommen til WA3RM. Vores projektportefølje vokser hurtigt, så vi har virkelig brug for forstærkning af medarbejdere, der kan bidrage med både solid erfaring og en passion for at skabe effekt. Med Marie-Pierre og Oliver får vi to kompetente projektledere, der kan hjælpe os med at holde det tempo, vi ønsker og har brug for, siger Thomas Parker, CEO WA3RM AB.

Tidligere i år blev det første spadestik taget i Frövi i Lindesberg Kommune til produktion af tomater og kæmperejer fra 2023, og i juni blev der offentliggjort planer om et lignende projekt i Gällivare, hvor store mængder spildvarme fra Hybrit-teknologien vil kunne muliggøre en unik fødevareproduktion i et arktisk miljø i løbet af få år.

– Jeg vil gerne arbejde for en virksomhed i hurtig vækst med stærke værdier, og jeg føler, at WA3RM med sin drivkraft og ambitiøse bæredygtighedsmål passer perfekt ind. Nu vil jeg bare gerne i gang og gøre en forskel,” siger Marie-Pierre Echavidre.

– Mit håb er at kunne bidrage til den videre udvikling af svensk cirkulær akvakultur i mere industriel skala, som i fremtiden også vil kunne anvendes i andre lande. Resultatet vil være mere lokalt og lokalt produceret, men det åbner også mulighed for at introducere nye bæredygtige arter på markedet, siger Oliver Ottvall.

Marie-Pierre Echavidre har en mastergrad i miljødesign og materialeteknik fra Ecole des Mines d’Alès i Frankrig og har arbejdet som projektleder i de sidste otte år. Hun kommer fra en stilling som end-to-end projektleder hos Alfa Laval.

Oliver Ottvall har en kandidatgrad i akvatisk økologi, akvatisk videnskab og teknologi og kommer senest fra en stilling som miljøkonsulent hos Ramböll.

Læs den originale artikel her

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group