Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Hero

RegEnergy

Newsroom

Få tilsendt materiale med det samme
Få tilsendt en brochure med nøgletal og informationer om denne investeringsmulighed direkte i din indbakke.
Phone

WA3RM rejser 20 millioner euro i den første lukning af sin fond

Pressemeddelelse - 15. juni 2022

Impact-selskabet WA3RM har sikret sig 20 mio. EUR i den første lukning af WA3RM Regenergy Developer Fund I. Investor er det danske investeringsselskab Selected Group A/S, som planlægger at investere yderligere 30 mio. EUR i fonden. Formålet med fondens investeringer er at anvende industrielle reststrømme til bæredygtig produktion af fødevarer i drivhuse og landbaseret akvakultur eller til produktion af biobrændstoffer. WA3RM Regenergy Developer Fund I har til formål at rejse 150 mio. euro med et loft på 200 mio. euro.

WA3RM er førende inden for udvikling og finansiering af cirkulære og biobaserede industrielle løsninger, der anvender affaldsstrømme og CO2 til bæredygtig produktion af fødevarer og biobrændstoffer. Virksomheden har en voksende portefølje af projekter både på planlægningsstadiet og under udvikling i Sverige.

– Vi er meget glade for, at Selected Group har besluttet at foretage en betydelig investering i vores første fond. Det er endnu et bevis på, at vores bæredygtighedsfokuserede tilbud og forretningsmodel er attraktiv for både investorer og samfundet som helhed,” siger Michael Wiegert, CEO for WA3RM Fund Management AB.

– Det er ikke altid let at finde investeringer, der er fornuftige ud fra både et finansielt og bæredygtighedsmæssigt perspektiv. Men i WA3RM har vi fundet den ideelle partner til at hjælpe med at skabe en varig indflydelse på samfundet, siger Frederik Gundorph Olesen, CEO i Selected Group A/S.

EUR i WA3RM Regenergy Developer Fund I vil i første omgang fokusere på den fortsatte udvikling af Regenergy Frövi AB, WA3RM’s storstilede industriprojekt i Lindesberg, som i øjeblikket udvikles på BillerudKorsnäs’ papirfabrik i Frövi. Når produktionen starter i sidste del af 2023, vil den 21 hektar store enhed producere op til 8.000 tons tomater og 4.000 tons rejer om året og ansætte 220 personer i fødevareproduktion og distribution.

Der er planer om yderligere projekter under WA3RM Regenergy Developer Fund I.

Der vil også blive investeret i både hel- og delejede nystartede virksomheder, hvis primære mål er at skabe betydelige fordele for klimaet, biodiversiteten og anden bæredygtighed gennem nye anvendelser af reststrømme fra fødevare-, foder- og biobrændstofindustriaktiviteter. Dette vil også blive suppleret med tilvejebringelse af finansiering, processer, teknologi, infrastruktur, faciliteter og fast ejendom til disse formål.

Læs den originale artikel her

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group