Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Alternativ investering

gennem Selected Alternatives

Adgang til investeringer, som normalt er forbeholdt institutionelle investorer

Stabile afkast med lav korrelation til aktiemarkedet

Bæredygtige investeringer, som bidrager til den grønne omstlling

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med informationer og nøgletal om dine investeringsmuligheder gennem Selected Alternatives.
Phone

Åben for investering

Multi Asset Fund

Selected Alternatives fonden

Selected Alternatives fonden er en investering i en bred portefølje af alternative investeringer og aktivklasser spredt over ejendomme, solenergi, vindenergi og grøn infrastruktur, som normalt er forbeholdt institutionelle investorer.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

6-8%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Single Asset Fund

Selected RegEnergy fonden

Selected RegEnergy fonden er en investering i et banebrydende cirkulært koncept, som er baseret på indvinding af overskudsvarme fra store svenske industrivirksomheder, som anvendes til bæredygtig lokal fødevareproduktion.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

+15%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Single Asset Fund

Selected RegEnergy VSO

Investér med VSO-midler i Selected RegEnergy fonden. Fonden er en investering i et banebrydende cirkulært koncept, som er baseret på indvinding af overskudsvarme fra store svenske industrivirksomheder, der anvendes til bæredygtig fødevareproduktion.

Forventet afkast (IRR) p.a.:

+15%

Investeringshorisont:

10 år

Læs mere

Læs dokument med Central Information (KID) for fonden her

Vores investeringskoncepter

Som investor kan du både investere i en bred portefølje af alternative investeringer med stabile afkast og lavere risiko, eller du kan investere direkte i unikke enkeltprojekter, hvor både afkast og risiko ofte er højere.

Læs mere om vores forskellige investeringskoncepter.

Læs mere

Kom godt i gang

Før du investerer

Før du investerer, har du mulighed for at finde alle informationer om Selected Alternatives, og hvad vi kan gøre for dig, lige her på vores hjemmeside.

Vi tilbyder dig også et personligt online-intromøde med en af vores investeringsrådgivere. Her får du afklaret alle spørgsmål, du måtte have, og finder ud af, om Selected Alternatives er vejen frem for dig.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker et møde.

Når du investerer

Når du vælger Selected Alternatives, hjælper din investeringsrådgiver dig med at udfylde vores dokumenter. Vores tilgang skal være så nem for dig som muligt, og derfor underskrives dokumenterne digitalt via Nem-ID med vores hjælp og vejledning hele vejen igennem.

Herefter overføres tegningsbeløbet til Selected Alternatives’ investorkonto, og der foretages en aktie-emission. Da vi er registreret hos værdipapircentralen, får du automatisk lagt aktierne i dit depot hos dit pengeinstitut.

Efter du har investeret

Efter du har investeret i Selected Alternatives, vil dine værdipapirer befinde sig i dit bankdepot. Du kan herefter løbende følge med i, hvordan det går, i din netbank. Samtidig modtager du kvartalsrapporter, som indeholder de seneste nyheder om projekterne.

Hvert år inviteres du til generalforsamling, hvorefter investorernes årlige udbytte udbetales.

Få en gennemgang af dit investeringssetup
Få et uforpligtende og gratis videomøde med Selected Alternatives, hvor vi tager en snak om dine muligheder, optimering og afkast. Vi kommer omkring dig, dine behov og hvordan du kan optimere din portefølje mest muligt.
Phone

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal jeg investere?

Selected Alternatives er tiltænkt professionelle og semiprofessionelle investorer og minimumsinvesteringen er derfor 1.000.000 DKK.

Hvor længe skal jeg være investeret?

Alternativ investering har mange fordele med høj sikkerhed og et højt forventet afkast. Disse fordele kræver dog, at man har en lang tidshorisont for den del af sin formue, der tiltænkes alternativer. Vi anbefaler derfor en tidshorisont på minimum 10 år.

Bidrager Selected Alternatives til den grønne omstilling?

Alternativ investering er ikke kun interessant pga. et stabilt og højt afkast. Vores portefølje og enkeltprojekter er nemlig også bæredygtige, og de bidrager derfor også til den grønne omstilling.

Eksempelvis genererer vores portefølje af grøn infrastruktur grøn strøm til mere end 34.000 husstande årligt og reducerer CO2 udslip for mere end 1.100.000 tons årligt.

Er I ikke bare et fordyrende mellemled?

Nej det er vi ikke, tværtimod. Vi laver udvælgelsen, analysen og den løbende overvågning af investeringerne. Vi samler hundredevis af investorer, og vi har dermed en stor volumen at forhandle med. Det betyder, at vi kan få markant bedre priser og vilkår end den enkelte investor ville kunne få på egen hånd. Dermed kan vi ses som en indkøbsforening for alternative investeringer.

Hvorfor køber jeg ikke bare en vindmølle selv?

Det kan du også godt gøre. Der er dog blandt andet disse fordele ved at investere gennem os.

  1. Vi laver en dybdegående analyse af hvert investeringsprojekt. Det er din sikkerhed for, at vi kun vælger investeringer, som selv de største institutionelle investorer også ville vælge.
  2. Du får mulighed for at sprede dig over mange projekter og aktivklasser, hvilket er med til at sænke din risiko.
  3. Vi er et investeringsfællesskab, hvilket betyder at vi kan opnå bedre priser end hvis du investerede selv.
  4. Vi varetager forvaltningen efter investering. Det betyder, at vi løbende overvåger og optimerer investeringen med henblik på at maksimere afkast, nedbringe risikoen samt finde det rigtige tidspunkt for frasalg.

Hvor finder jeg mere information?

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores certificerede rådgivere, du kan blot udfylde kontaktformen ovenfor. Du kan også læse mere om vores enkelte investeringsmuligheder og investeringskoncepter i toppen af siden.

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group