Prøv afkastberegner

×

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Afkastberegner

Om Selected Alternatives

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Kontakt

Selected Group

Selected Advice

Selected logo

Investeringsrådgivning

Fuldt overblik over dine investeringer, afkast, risiko og omkostninger

Overvågning af dine investeringer og performance

Løbende optimering af dit forvalter-setup

Få tilsendt brochure
Få tilsendt en brochure med informationer og nøgletal om dine investeringsmuligheder gennem Selected Alternatives.
Phone

Investeringsrådgivning hos Selected Advice

Selected Advice anvender i rådgivningen tre grundlæggende byggesten, som kombineres, så de flugter med din risikoprofil og investeringshorisont. Selected Advice har erfaring med optimering af porteføljer fra hundredvis af formuende danskere, og vi brænder for at finde og skabe værdi for vore kunder.

Obligationer bør indgå i de fleste porteføljer, fordi de udgør et forsikringselement. I mange tilfælde stiger obligationer, når aktiemarkedet falder, og når man rebalancerer sin portefølje for at bibeholde forholdet mellem dens bestanddele, opnås en diversifikationsgevinst, som i perioder kan være betydelig.

Aktier udgør langt den største andel af de fleste formuende danskeres porteføljer. Det skyldes, at risikoen og det forventede afkast tenderer at være større i aktiemarkedet end i obligationsmarkedet, og hvis man kan tåle større udsving i sin portefølje og har en længere investeringshorisont, vil det i langt de fleste tilfælde kunne betale sig at have en stor andel af aktier.

Alternative investeringer indgår også i Selected Advices modelporteføljer. Selected Advice anvender Selected Alternatives som byggesten for deres rådgivning og anbefalinger, fordi fonden giver adgang til en konservativ portefølje af solparker, vindmølleparker, ejendomme og infrastrukturprojekter fra verdens bedste forvaltere.

Forholdet mellem aktier, obligationer og alternative investeringer er afgørende for din formues udvikling. Vores entydige erfaring er, at formuende danskere i alt for mange tilfælde ikke har nogen alternative investeringer udover ejendomme. Det betyder, at de på langt sigt kan få et betydeligt højere afkast til samme risiko eller betydeligt lavere risiko og samme afkast.

Læs mere om Selected Advice her
Få en gennemgang af dit investeringssetup
Få et uforpligtende og gratis videomøde med Selected Alternatives, hvor vi tager en snak om dine muligheder, optimering og afkast. Vi kommer omkring dig, dine behov og hvordan du kan optimere din portefølje mest muligt.
Phone

Om Selected Alternatives

kontakt@selectedgroup.dk | +45 88 88 82 06

Vores tilgang

Events

Nyheder

Viden

Team

Information

Bæredygtighedsrelaterede oplysninger

Politikker

Finanstilsynet

Investeringsprojekter

Selected Alternatives fond

Selected RegEnergy

Prøv afkastberegner

Kontakt

LinkedIn

Facebook

YouTube

Selected Advice

Selected Group